som en regnbåge...

Håller som tidigare sagt på att sticka en halsduk - såna kan man inte få för många av, och är det sedan rea på garnaffären, ja då har åtminstone inte jag så mycket att sätta emot... Nystanet såg väldigt trevligt ut, många färger och silverglitter, men nu när jag stickar med det så är det nästan för mycket - faktiskt är det den mest supergay halsduk jag någonsin sett - som en silverglittrig regnbåge... Och jag har ingen aning om när jag skulle använda den, den passar inte till nånting i min garderob...

Så man kanske skulle göra en liten utlottning av det hela? Motivera varför du vill bli den stolta ägaren till en supergay regnbågshalsduk, och den kan bli din... :)

 

 

I´m knitting a rainbow coloured scarf with silver sparkles... Oh no, not gay at all... :)

Kommentarer:

1 Sara:

Utlottning på riktigt?? Det var nämligen den finaste halsduk som jag någonsin sett och precis en sån skulle göra de här trötta februaridagarna så mycket ljusare och härligare!! Med den runt halsen tror jag det skulle vara som att kramas med en my little pony~

2 malin:

japp, utlottning på riktigt! :)

3 Sara:

yay!! jag hoppas min första kommentar räknas som motivering då :) trevlig kväll!

4 malin:

den räknas som en alldeles utmärkt motivering!

5 Jaana:

För att jag aldrig har tid att sticka själv. För att den gör mig glad. För att jag vill ha den !

6 susanne:

för att jag är din syrra och jag vill ha en cool halsduk å ingen gubbdollarhalsduk!

7 Anonym:

sv: jaa.. fast dom fanns ju tydligen i stan, men där va dom en hundring dyrare. jag är väldigt glad att min Dennis köpte dom åt mig :)

8 Laks:

Vilken fin! härliga färger :)

9 annelie:

min syrra fullkomligt älskar allt i regnbågens färger och en gång tog jag med henne på en fest där hon glömde sin halsduk, denna var dock inte regnbågsfärgad men det var hennes favorit, jag LOVADE OCH SVOR att jag skulle hämta hem den. det glömde jag :( och sen när jag kom på det hade ngn annan tagit den. jag står nu alltså i skuld för ngt jag inte gjort, denna halsduk skulle lätt kunna rädda mig. jag lovar att skicka fotobevis på lyckan som skulle infinna sig om hon/jag vann denn. det finns iofs också en risk att hon kanske "tappar bort den" igen och att jag denna gång "hittar" den..

10 Artful Disarray:

I do not have enough super gay scarves in my life! I need more rainbow scarves to show my super gay sparkly pride! :D

Kommentera här: