fortfarande bloggpausar jag...

Jag är fortfarande alldeles för upptagen med att leva livet i stället för att skriva om det... Tyst som i graven här alltså... Och ganska mycket panik inför två swaps som måste vara klara att skickas iväg inom 1½ månad - stora swaps också... Men så tänker jag på att jag ska tatueras på tisdag, och då känns det bättre igen...




I´m still too busy living life instead of blogging about it...

Kommentarer:

1 Anonym:

Du inspirerar trots att du inte bloggar. Idag får du en utmärkelse på min blogg. Välkommen dit för att läsa.

2 Anna Eleonor:

Från mig alltså. Alla uppgifter hade ploppat bort när jag tröck på publicera. I bland är man snabb.

3 Cici:

Bättre att leva än att skriva om att vilja ha något att leva för :P Kul kul kul har vi, hur ska man då hinna blogga, om man alltså inte är som mig och sover 4 till 5 timmar per dygn och sen har ca 19 timmar att göra vad som helst xD

4 anso:

Hej, jag undrar vad för färger du använder när du gör collagen/art journalerna? (Där du målar lager på lager och färgerna blir så starka o fina? Vill testa att göra sånt men vet inte vilka färger man ska köpa...)

5 malin:

anso - jag använder allt möjligt, men mest av allt så är det akrylfärg. men ska du göra flera lager så måste färgen torka emellan varje lager, annars blandar färgerna ihop sig. men torra färger ovanpå varandra behåller färgen bra!

6 anso:

Ok, tack! :) Man kan alltså måla med akryl på helt vanligt papper, typ i anteckningsböcker som man vill göra till art journals?

Var hittar du alla bilder till collagen förresten - i vanliga tidningar kanske?

Väldigt inspirerande blogg du har, tack för det!

7 cheryl:

that's how life should be..i need a break from work :P

8 malin:

om du använder vanliga anteckningsblock, så kan du grunda med gesso (finns på panduro och konstnärsbutiker), så blir de lite stabilare. bästa papperet har moleskines sketch-böcker, men dom kostar 200 kr/styck... men kika efter böcker med lite kraftigare papper så kan dom ta lite mer misshandel... för det mesta klipper jag ur tidningar och böcker (köper mycket böcker för att använda till collage), ibland skriver jag ut från internet (finns grupper på flickr.com med gratis collageark). för tips och idéer och en massa inspiration, kolla på youtube efter art journals!

9 anso:

Ok, tack! :)

Kommentera här: