max klinger och suzi blu

Jag har försökt få till ett ATC-kort med Max Klinger på ett bra tag, men han och jag kommer inte så bra överens. Jag var nästan klar med en, då jag råkade spilla färg på den... Igår satt jag och började på flera stycken, men nästan alla av hans etsningar är i profil - och jag är usel på profiler. Så jag blev väldigt glad då jag hittade den här, den är som gjord för mig! Näst sista kortet till Fave artist PAT på iATCs, och jag har hittat en fantastisk målning för den sista - hoppas att jag får till den!



Suzi Blu´s bok finns äntligen att köpa, och jag är med i den, hurra!



Och Suzi´s nya klass, som är en fortsättning på Goddess & Poet, har börjat, och jag hade en sån tur att hon bjöd in mig gratis. Tur som bara den, för dels har jag inga pengar, dels hade jag tänkt att prova nån annans klasser, men samtidigt såg den rackarns oemotståndlig ut. Bara tur hela vägen, alltså!







I´ve finished my third card (out of four) for the Fave artist PAT at iATCs, Max Klinger. He was a challenging artist - he does very intricate work, with lot of profiles. I was so happy when I finally found this one!

Suzi Blu´s book is finally out, and I´m in it!

And her new class, Piety & Passion, which is the continuation of  Goddess & poet, is starting now, and I´m doing it - yay!

Kommentarer:

1 rina:

WOW Malin....you been busy...loving looking at your art...maybe I need my internet to go out for a bit...NOT....I love your flat...love the pinches of color here and there and how you've decorated so far....

2 erry:

Vilken vacker kroki!



Du, jag undrar om du kan lägga upp en bild på tapeten, så jag får se den. Alt. skicka en bild på mailen om du fått igång den! :)



Kram

Kommentera här: